جلوگیری از نمایش تصویر و نام پروفایل گوگل‌ پلاس در تماس‌های اندروید -

شما اینجا هستید :
خانه » دانش و فن آوری » رایانه و فن آوری اطلاعات » ترفند ها » جلوگیری از نمایش تصویر و نام پروفایل گوگل‌ پلاس در تماس‌های اندروید

th

طبق خبری که اخیراً منتشر شده است قرار است گوگل از سال ۲۰۱۴ مکانیسم Caller ID by Google را که در اندروید ۴٫۴ وجود دارد و برای کاربرانی است که شماره تلفن خود را در سرویس Google Plus ثبت کرده‌اند، به طور پیش‌فرض فعال نماید. این امر باعث خواهد شد که تصویر آواتار افرادی که عضو گوگل پلاس هستند، در تماس با دیگران نمایش داده شود. اگر مایل نیستید دیگر کاربران اندروید آواتار و مشخصات اکانت گوگل‌ پلاس شما را ببینند، این ترفند را دنبال کنید.

بدین منظور:
کافی‌ است ابتدا به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.google.com/settings/phone
درصورتی که نیاز به وارد کردن مشخصات حساب گوگل بود، آن‌ها را وارد کنید.
حال  با برداشتن تیک گزینه‌ی Help people who have your phone number find you on Google services and connect with you مشخصات شما (از جمله آواتار) در گوشی اندروید دیگران قابل مشاهده و پیگیری نخواهد بود.

ترفندستان

نظر مخاطبان:

 

استفاده از مطالب با ذکر منابع مجاز است - سریعتر - برچسپ ها- نقشه سایت